header

מתכון לפסטה עם רצועות פסטרמה וכרוב מאודה

אם הילדים שלכם לא מוכנים לאכול כרוב בשום צורה, סביר להניח שהמנה הבאה תעזור לכם להפוך אותו לירק המועדף עליהם. למרות שהמתכון מכיל כרוב, צורת החיתוך הופכת אותו לדומה לאטריות שבמנה, כך שהם לא ישימו לב, ומרגע שהם יטעמו סיכוי קלוש שהם יפסיקו לאכול מרוב שזה טעים.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם רצועות פסטרמה וכרוב מאודה מקור תמונה: afamilyfeast
רכיבים לפסטה וכרוב מטוגנים:
נקניק פסטרמה - 100 גרם (חתוך לרצועות קטנות)
שמן זית - 6 כפות
בצל - 2 כוסות (קצוץ)
כרוב לבן - 750 גרם (ללא ליבה וחתוך לריבועים קטנים)
מלח - ½1 כפיות
פלפל שחור - ½ כפית
אטריות - 170 גרם (רחבות או פסטה רחבה)
אופן הכנת הפסטה וכרוב מטוגנים:
  1. בשלו את האטריות על פי ההוראות המומלצות על ידי היצרן.
  2. בסיר נוסף חממו 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, הוסיפו את הבצל הקצוץ והפסטרמה, וטגנו כ-4-5 דקות או עד להזהבה קלה.
  3. הוסיפו עוד 2 כפות שמן ואת הכרוב, ערבבו היטב ותבלו במלח ופלפל. הנמיכו את הלהבה לחום בינוני-נמוך, ערבבו שוב, כסו את הסיר ובשלו כ-10 דקות.
  4. לאחר שתם הזמן, הרימו את מכסה הסיר והוסיפו את האטריות המבושלות יחד עם 2 כפות השמן הנותרות, ערבבו היטב והוסיפו עוד קצת פלפל אם תרצו.
  5. העבירו לכלי והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.