אם הילדים שלכם לא מוכנים לאכול כרוב בשום צורה, סביר להניח שהמנה הבאה תעזור לכם להפוך אותו לירק המועדף עליהם. למרות שהמתכון מכיל כרוב, צורת החיתוך הופכת אותו לדומה לאטריות שבמנה, כך שהם לא ישימו לב, ומרגע שהם יטעמו סיכוי קלוש שהם יפסיקו לאכול מרוב שזה טעים.
מקור תמונה:
afamilyfeast
רכיבים לפסטה וכרוב מטוגנים:
אופן הכנת הפסטה וכרוב מטוגנים:
-
בשלו את האטריות על פי ההוראות המומלצות על ידי היצרן.
-
בסיר נוסף חממו 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, הוסיפו את הבצל הקצוץ והפסטרמה, וטגנו כ-4-5 דקות או עד להזהבה קלה.
-
הוסיפו עוד 2 כפות שמן ואת הכרוב, ערבבו היטב ותבלו במלח ופלפל. הנמיכו את הלהבה לחום בינוני-נמוך, ערבבו שוב, כסו את הסיר ובשלו כ-10 דקות.
-
לאחר שתם הזמן, הרימו את מכסה הסיר והוסיפו את האטריות המבושלות יחד עם 2 כפות השמן הנותרות, ערבבו היטב והוסיפו עוד קצת פלפל אם תרצו.
-
העבירו לכלי והגישו חם.