את המנה המהירה והמזינה הבאה תוכלו לנשנש כארוחת ביניים, או לחתום איתה את היום, מה שללא ספק יגרום לכם להנאה רבה.
רכיבים לטורטיית קולרד וטונה:
אופן הכנת הטורטיית קולרד וטונה:
-
סננו את הטונה והניחו אותו בקערה גדולה. הוסיפו לקערה את האבוקדו והחרדל, מעכו היטב את האבוקדו וערבבו היטב את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה סלרי, פטרוזיליה, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל סגול, מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
-
הניחו את עלי הקולרד על משטח שטוח, כשגב העלים מופנה כלפי מעלה, והסירו את החלק העליון של הגבעול, כפי שמתואר בתמונה.
-
כעת, מלאו את העלים בתערובת הטונה, סגרו אותם בצורת מעטפה והגישו.
מקור: טלי.ל