בזמן שרובנו נוהגים למרוח את תכולת האבוקדו על צנים או לחמנייה, ודאי תשמחו לדעת שניתן גם למלא אותו במגוון רכיבים טעימים, שיעניקו לכם מנה טעימה ובריאה להפליא.
אופן הכנת האבוקדו הממולא:
-
חתכו את האבוקדו לקוביות קטנות, הוציאו אותן בעדינות באמצעות כפית והניחו בקערה גדולה.
-
הוסיפו לקערה עגבניות שרי, כדורי מוצרלה, חומץ ושמן זית, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם וערבבו בעדינות עם ידיכם את כל הרכיבים עד שיתמזגו.
-
חלקו את התערובת בין 4 חצי האבוקדו, קשטו עם בזיליקום והגישו.
מקור: טלי.ל