header

מתכון לאבוקדו ממולא בכדורי מוצרלה ועגבניות

בזמן שרובנו נוהגים למרוח את תכולת האבוקדו על צנים או לחמנייה, ודאי תשמחו לדעת שניתן גם למלא אותו במגוון רכיבים טעימים, שיעניקו לכם מנה טעימה ובריאה להפליא. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לאבוקדו ממולא בכדורי מוצרלה ועגבניות
רכיבים לאבוקדו הממולא:
אבוקדו - 2 (מגולענים)
עגבניות שרי - ½ כוס (חצויות לשניים)
כדורי מוצרלה - ½ כוס (חצויים לשניים)
חומץ בלסמי - 1 כפית
שמן זית - 2 כפיות (כתית)
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
בזיליקום - לקישוט
אופן הכנת האבוקדו הממולא:
  1. חתכו את האבוקדו לקוביות קטנות, הוציאו אותן בעדינות באמצעות כפית והניחו בקערה גדולה. preperation
  2. הוסיפו לקערה עגבניות שרי, כדורי מוצרלה, חומץ ושמן זית, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם וערבבו בעדינות עם ידיכם את כל הרכיבים עד שיתמזגו.
  3. חלקו את התערובת בין 4 חצי האבוקדו, קשטו עם בזיליקום והגישו.
מקור: טלי.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.