אם אתם או ילדיכם נרתעים מעט מטעמו של הקייל בסלט, בהחלט תזכו להעריך אותו מחדש לאחר שתנסו את המתכון הטעים והבריא הזה.
אופן הכנת הצ'יפס קייל:
-
חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
הסירו את השורש המחוספס של עליי הקייל, שטפו היטב את העלים וקרעו אותם לחתיכות גדולות.
-
הכניסו לקערה גדולה את חתיכות הקייל, שמן זית ופפריקה, וערבבו היטב כך שעלי הקייל יספחו את הרכיבים.
-
רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה, פזרו עליה את עלי הקייל המצופים ואפו במשך 30 דקות תוך שאתם הופכים את עלי הקייל על צדם כל 10 דקות.
-
תבלו את צ'יפס הקייל במלח, והגישו.
מקור: טליה.כ