header

מתכון לאטריות אורז וירקות ברוטב בוטנים - פשוט וקל להכנה

אם חשבתם שכדי להשיג אטריות מושלמות יש לעמוד ולבשל דקות ארוכות, אתם מוזמנים לנסות את המתכון הפשוט והנפלא הזה...

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לאטריות אורז וירקות ברוטב בוטנים - פשוט וקל להכנה
רכיבים לרוטב בוטנים:
חמאת בוטנים - ½ כוס
מיץ לימון - ¼ כוס
רוטב סויה - 2 כפות
דבש - 2 כפות
ג'ינג'ר טרי - 2 כפות (מגורר)
מים - 3 כפות (לדילול)
רכיבים לאטריות:
אטריות אורז - ½2 כוסות (דקות)
מים - ¼ כוס
גזר - ½ כוס (פרוס גס)
פלפל אדום - ½ כוס (פרוס דק)
עגבניות שרי - ½ כוס
בוטנים - ⅓ כוס
ירקות שתבחרו - ½ כוס (שעועית ירוקה, אספרגוס, בצל ירוק וכדומה)
טופו חתוך לקוביות - 1 כוס (לא חובה)
רוטב בוטנים - לפי הטעם
אופן הכנת הרוטב בוטנים:
  1. הכניסו לקערה גדולה את כל רכיבי הרוטב: חמאת בוטנים, מיץ לימון, רוטב סויה, דבש, ג'ינג'ר מגורר ומים וערבבו היטב, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הרצון תוכלו להוסיף כמות גדולה יותר מאחד המרכיבים, לפי טעמכם.
אופן הכנת האטריות:
  1. הכניסו את אטריות האורז אל קערה עמידה במיקרוגל, הוסיפו מים וחממו אותה במיקרוגל עד שהאטריות יתרככו, בין 1-2 דקות.
  2. סננו את המים מהקערה והוסיפו לאטריות גזר, פלפל אדום, ברוקולי, עגבניות שרי, בוטנים, את הירקות שבחרתם להוסיף וטופו, והניחו בצד. preperation
  3. הכינו את רוטב הבוטנים.
  4. צקו את רוטב הבוטנים מעל האטריות והירקות וערבבו היטב. יש להגיש את המנה מיד או להניח בכלי אטום במקרר, ולחמם במיקרוגל טרם ההגשה.
מקור: טלי.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.