header

מתכון לפודינג שיבולת שועל

בשנים האחרונות המטבח ההודי תופס יותר ויותר מקום בלב הישראלי, הודות לתרמילאים הרבים החוזרים עם געגועים לטעמים המיוחדים, לתבשילים המתובלים ולטרנד הצמחוני שתופס תאוצה.ההודים נוהגים לאכול ארוחה גדולה אחת ביום ובשאר הארוחות הם מסתפקים בנשנושים קלים בלבד.המתכון הבא יחזיר רבים מהמטיילים לארוחת הבוקר בכמה מהאיזורים שהיו בהם, ולמי שעוד לא היה בהודו, יכול לעת עתה להנות מנגיעה קטנה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג שיבולת שועל
רכיבים ל פודינג משיבולת שועל:
שיבולת שועל - ½ כוס ( גרוסה)
חלב שקדים - ½1 כוסות ( לא ממותק , ניתן להשתמש גם בחלב סויה, אורז וכדומה)
הל - ½ כפית (מגורר)
צימוקים - ¼ כוס (תערובת צימוקים עם פירות יער)
זעפרן - קורט (במידת הרצון)
דבש - לפי הטעם (ניתן להמיר בסוכר, דבשה וכדומה)
אגוזים - חופן (קצוצים, כדוגמת פיסטוקים, קשיו, שקדים וכדומה)
אופן הכנת ה פודינג משיבולת שועל:
  1. הניחו סיר קטן על להבה גבוהה, הכניסו שיבולת שועל וחלב, והביאו את הסיר לרתיחה. preperation
  2. הנמיכו את הלהבה לעוצמה בינונית-נמוכה, הוסיפו את ההל, צימוקים וזעפרן. ערבבו היטב ובשלו במשך 20-15 דקות לערך או עד ששיבולת השועל תתרכך, והסירו את הסיר מהאש.
  3. המתיקו את הפודינג ההודי עם הממתיק האהוב עליכם לפי טעמכם ופזרו תערובת אגוזים טרם ההגשה.
מקור: רינה. ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.