בשנים האחרונות המטבח ההודי תופס יותר ויותר מקום בלב הישראלי, הודות לתרמילאים הרבים החוזרים עם געגועים לטעמים המיוחדים, לתבשילים המתובלים ולטרנד הצמחוני שתופס תאוצה.ההודים נוהגים לאכול ארוחה גדולה אחת ביום ובשאר הארוחות הם מסתפקים בנשנושים קלים בלבד.המתכון הבא יחזיר רבים מהמטיילים לארוחת הבוקר בכמה מהאיזורים שהיו בהם, ולמי שעוד לא היה בהודו, יכול לעת עתה להנות מנגיעה קטנה.
רכיבים ל פודינג משיבולת שועל:
אופן הכנת ה פודינג משיבולת שועל:
-
הניחו סיר קטן על להבה גבוהה, הכניסו שיבולת שועל וחלב, והביאו את הסיר לרתיחה.
-
הנמיכו את הלהבה לעוצמה בינונית-נמוכה, הוסיפו את ההל, צימוקים וזעפרן. ערבבו היטב ובשלו במשך 20-15 דקות לערך או עד ששיבולת השועל תתרכך, והסירו את הסיר מהאש.
-
המתיקו את הפודינג ההודי עם הממתיק האהוב עליכם לפי טעמכם ופזרו תערובת אגוזים טרם ההגשה.
מקור: רינה. ג