את משקה הרוזטה בעל הגוון החלבי מכינים מרכז שקדים, וטעמו המתוק המעודן משתלב נהדר בכל ארוחה ועם כל מנה. מומלץ לנסות את המתכון שלפניכם כדי להכין משקה מתוק וצונן לימי הקיץ החמים שימתיק לכם כל יום.
אופן הכנת הרוזטה:
-
הכניסו את הסוכר, המים ומי הזהר לתוך סיר בינוני והניחו על להבה בינונית. הביאו את התערובת לרתיחה עד להמסת הסוכר.
-
הוסיפו לסיר את השקדים הטחונים ובשלו במשך 10-15 דקות נוספות.
-
הסירו את הסיר מהלהבה והניחו לתערובת להצטנן. לאחר מכן העבירו את התערובת לחיתול בד וסננו אותה היטב לתוך קערה.
מקור תמונה:
Amelia Crook
-
העבירו את רכז חלב השקדים לבקבוק זכוכית והניחו בארון עד לשימוש.
-
בכל פעם שתרצו להכין משקה רוזטה, מזגו מהתערובת שהכנתם לתוך כוסות, הוסיפו לה מים וקרח והגישו.