קרם ברולה הוא אחד הקינוחים הנודעים והאהובים ביותר במסעדות ברחבי העולם, ובאופן מפתיע – תוכלו להכין גרסה שלו עם שיבולת שועל! המתכון שלפניכם ילמד אתכם להכין ברולה שיבולת שועל עם טעם קרמלי עשיר ושכבה עליונה פריכה וטעימה שתענוג לאכול.
מקור תמונה:
ehow.com
אופן הכנת הברולה:
-
הכניסו 2 כוסות מים לתוך סיר בינוני, הניחו על להבה בינונית-גבוהה והביאו לרתיחה.
-
הוסיפו לסיר המים שיבולת שועל, קינמון, תמצית וניל ומלח והנמיכו את עוצמת הלהבה.
-
בשלו את שיבולת השועל במשך 8-10 דקות, או עד שהיא תתרכך לפי טעמכם.
-
הוסיפו לסיר את הסוכר החום, ערבבו עד להמסה והסירו את הסיר מהלהבה.
-
הדליקו את התנור על פונקציית הגריל וחלקו את תכולת הסיר בין 2 כלים חסינים לחום.
-
פזרו ½1 כפות סוכר דמררה על כל אחד מהכלים והכניסו אותם לתנור למשך 3-5 דקות, או עד שתיווצר שכבת קרמל מהסוכר. הוציאו את הכלים מהתנור, הניחו להם להתקרר והניחו עליהם פירות אהובים לפי בחירתכם.