header

מתכון לברולה שיבולת שועל

קרם ברולה הוא אחד הקינוחים הנודעים והאהובים ביותר במסעדות ברחבי העולם, ובאופן מפתיע – תוכלו להכין גרסה שלו עם שיבולת שועל! המתכון שלפניכם ילמד אתכם להכין ברולה שיבולת שועל עם טעם קרמלי עשיר ושכבה עליונה פריכה וטעימה שתענוג לאכול.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לברולה שיבולת שועל מקור תמונה: ehow.com
רכיבים לברולה:
שיבולת שועל - 1 כוס (מהירת הכנה)
מים - 2 כוסות
קינמון - ½ כפית
סוכר חום - 1 כפית
סוכר חום בהיר - 3 כפות (דמררה)
תמצית וניל - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
פירות אהובים - ½ כוס (לא חובה)
אופן הכנת הברולה:
  1. הכניסו 2 כוסות מים לתוך סיר בינוני, הניחו על להבה בינונית-גבוהה והביאו לרתיחה.
  2. הוסיפו לסיר המים שיבולת שועל, קינמון, תמצית וניל ומלח והנמיכו את עוצמת הלהבה.
  3. בשלו את שיבולת השועל במשך 8-10 דקות, או עד שהיא תתרכך לפי טעמכם.
  4. הוסיפו לסיר את הסוכר החום, ערבבו עד להמסה והסירו את הסיר מהלהבה.
  5. הדליקו את התנור על פונקציית הגריל וחלקו את תכולת הסיר בין 2 כלים חסינים לחום.
  6. פזרו ½1 כפות סוכר דמררה על כל אחד מהכלים והכניסו אותם לתנור למשך 3-5 דקות, או עד שתיווצר שכבת קרמל מהסוכר. הוציאו את הכלים מהתנור, הניחו להם להתקרר והניחו עליהם פירות אהובים לפי בחירתכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.