דגים, וטונה בפרט, הם מאכלים בריאים ומשביעים שמכילים מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים, ואחת המנות האהובות עלי לארוחת הערב היא סלט הטונה הטעים שלפניכם, שמוגש יחד עם אבוקדו וירקות בריאים ומזינים.
רכיבים לסלט טונה ואבוקדו:
אופן הכנת הסלט טונה ואבוקדו:
-
בקערה קטנה ערבבו מיץ לימון, שמן זית ופפריקה עד לקבלת מרקם אחיד.
-
בקערה גדולה ערבבו היטב את יתר המרכיבים ולאחר מכן הוסיפו את הרוטב שהכנתם מעל. הצעת הגשה: ניתן להגיש בתוך קליפת אבוקדו.
מקור: יהונתן ג'.