header

מתכון לפסטה עם כבדי עוף

המתכון הבא הוא קל הכנה ומהיר, והחלק הטוב ביותר הוא שהוא משלב מגוון רחב של טעמים נפלאים במחבת אחת. בסופו מתקבלת ארוחה שלמה ומשביעה, צבעונית וטעימה שהיא למעשה תוספת משולבת עם מנה עיקרית בשרית. את הפסטה אפשר להחליף בכל סוג אחר של תוספת, מפתיתים ועד אורז, מה שחשוב הוא לבשל את הכל יחד ולתת לטעמים להתמזג.

מתכון לפסטה עם כבד: פסטה עם כבדי עוף וירקות

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים פסטה עם כבדי עוף:

פסטה: במתכון הבא השתמשנו בפסטה מסולסות. אפשר בכל צורה אחרת, רק אל תשכחו להתאים את זמן ההכנה לפי סוג וגודל הפסטה.

כבדי עוף: את כבדי העוף אפשר להחליף בחזה עוף, סייטן, טופו וכדומה...

פלפל אדום: אינו רכיב חובה במתכון, אפשר להחליף/להוסיף פלפלים בצבעים, או להוסיף פלפל חריף.

שומשום: גם השומשום אינו רכיב חובה אך הוא תורם לטעם ומוסיף המון חן. 

פטרוזיליה: אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה, או לשלב את שניהם יחד.

פפריקה מתוקה: אפשר להחליף את הפפריקה המתוקה בפפריקה מעושנת.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם כבדי עוף
רכיבים לפסטה עם כבדי עוף:
כבד עוף - 1 קילו
פסטה - חצי חבילה (250 גרם)
בצל סגול - 1 גדול
גזר - 1
שיני שום - 3 כתושות
פפריקה מתוקה - ½ כפית
בזיליקום - ½ כפית
שומשום - חופן
רוטב סויה - 2 כפות
רוטב טריאקי - 2 כפות
שמן זית - 1 כף
לימון סחוט - 2 כפות
פטרוזיליה טרייה - צרור (ללא הגבעולים)
מלח - ⅓ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת פסטה עם כבדי עוף:
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מהמים ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת רחבה או ווק עם מעט שמן זית, על אש בינונית.
  3. חותכים את הבצל לרצועות וגסות מוסיפים למחבת. preperation
  4. חותכים את הפלפל האדום לרצועות ומוסיפים למחבת. מערבבים בעזרת כף עץ ומטגנים עד שהירקות מתחילים להיות רכים. preperation
  5. קולפים וחותכים את הגזר לרצועות ומוסיפים, מערבבים מידי פעם בעזרת כף עץ, ומטגנים עד שהירקות מתחילים להיות רכים. preperation
  6. אחרי ניקוי שומן וחלקים מיותרים, מוסיפים למחבת את הכבד. preperation
  7. מוסיפים את השום הכתוש, בזיליקום, פפריקה, מלח ופלפל שחור. preperation
  8. ממשיכים לבשל על אש בינונית - נמוכה תוך כדי ערבוב, עד שהכבדים מוכנים. אם הרוטב מצטמצם יותר מהרצוי, אפשר להוסיף מעט מים. בסיום מכבים את האש.
  9. קוצצים את הפטרוזיליה ללא הגבעולים, מוסיפים, ומפזרים שומשום. preperation
  10. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב לספיגת הטעמים ומגישים חם. preperation
טיפ השף:
בשביל יותר טעם חריף אפשר להוסיף פלפל אדום/ירוק קצוצים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.