המתכון הבא משלב בתוכו פסטה, ירקות וטופו - שילוב היוצר מנה צבעונית, בריאה וטעימה. הקייל הוא מעין כרוב עלים בריא ומלא סגולות ויתרונות בריאותיים רבים כמו: סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון, ויטמין C ברמות גבוהות, ברזל, אבץ, מגנזיום וחומצה פולית, ואפשר להכין איתו רטבים, מוקפצים, שייקים, ממולאים ועוד...
הקייל: את הקייל אפשר להכין כמו במתכון ולצלות במחבת, או להוסיף אותו חלוט וקצוץ. קחו בחשבון, כאשר הקייל חם הוא מאבד חלק מסגולתיו, כך שהדרך לשמור על ערכו הגבוה היא להוסיף אותו חי למנה, לבחירתכם. על מנת לרכך אותו מומלץ לחלוט אותו במים לפני ההכנה או האכילה באופן הבא: שימו את הקייל בקערה, שפכו מעליו מים רותחים, השרו במשך כמה דקות לריכוך והעבירו למי קרח (לא חובה), לבסוף סננו ויבשו.
טופו: במתכון הבא השתמשתי בטופו בטעם טבעי, אפשר להחליף אותו בטופו בטעמים אחרים כדי להעשיר את טעם המנה. אם השתמשתם רק בחלק מהטופו אחסנו אותו בקופסה אטומה במקרר עם מים קרים, הטופו מחזיק כך רק כמה ימים בודדים.
פסטה: כל פסטה בצורות תתאים, ואפילו ספגטי.
עשבי תיבול: להעשרת המנה ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו: כוסברה, פטרוזיליה, נענע, שמיר, או בצל ירוק קצוץ.