לפעמים המתכונים הפשוטים ביותר הם אלה שמקבלים הכי הרבה מחמאות והמנות שהכי קל להכין הן גם אלה שכל ביס מהן יכול להיות פינוק נימוח ועשיר של טעם מנחם בפה. מצאנו עבורכם מתכון שכזה שכל אחד יכול להכין, והרכיב המיוחד היחידי שהוא מצריך הוא תפוחי אדמה קטנטנים שאפשר לאכול בביס אחד. אחרי בישול קצר במים שניתן לבצע גם 10 דקות לפני שהאורחים מגיעים, מתקבלת מנת פתיחה או תוספת מקסימה שילדים וגם מבוגרים אוהבים לאכול ממנה עוד ועוד!
רכיבים לתפוחי אדמה מבושלים עם חמאה:
אופן הכנת תפוחי אדמה מבושלים עם חמאה:
-
שטפו את תפוחי האדמה והכניסו אותם לסיר בינוני יחד עם השום, עלה הדפנה גרגרי הפלפל השחור ומלח בנדיבות. כסו במים בגובה של בערך 2 ס"מ יותר מתפוחי האדמה.
-
הביאו לרתיחה על אש גבוהה ואז הנמיכו את האש ובשלו על סף רתיחה למשך כ-8 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
-
בסיום הבישול נקזו את הנוזלים מהסיר והוציאו רק את תפוחי האדמה. אם גודלם מצדיק זאת, ניתן לחתוך אותם לחצי.
-
העבירו את תפוחי האדמה לקערת הגשה בעודם חמים, הוסיפו חמאה וגם מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו והקפיצו קלות את תפוחי האדמה כדי לקבל פיזור אחיד והגישו חם.
טיפ השף:
בשביל טעם עמוק יותר, ניתן לפזר מעל המנה גבינת פרמז'ן לפי הטעם.