header

מתכון לקציצות ברוקולי וגבינה

גם מי שלא אוהב ברוקולי ודאי יסתקרן לנסות את קציצות הירק האלה, כי הריח שעולה מהמטבח בזמן שמכינים אותן מעורר תיאבון במיוחד! למעשה, משום שמשולבים בהן תפוחי אדמה וגבינה שאותם ילדים אוהבים מאוד, זאת יכולה להיות מנה טובה כדי להציג בפניהם את הירק הבריא הזה בדרך שהם ישמחו לטעום. אם אתם מכינים אותן עבור עצמכם, תוכלו גם להעשיר את טעמו של המתכון הבסיסי הזה בעזרת 2 תוספות פשוטות.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות ברוקולי וגבינה מקור תמונה: tarladalal.com
רכיבים לקציצות ברוקולי וגבינה:
שמן זית - 1 כפית + 2 כפיות (מחולק)
שום כתוש - כפית
בצל - ¼ כוס (קצוץ)
ברוקולי - ½ כוס (קצוץ)
מלח - לפי הטעם
גבינה מגוררת - 2 כפות (כל סוג לפי העדפתכם)
תפוח אדמה - ½ כוס (מבושל במים ומגורר)
אופן הכנת הקציצות ברוקולי וגבינה:
  1. חממו כפית שמן במחבת גדולה ואז הכניסו לתוכה שום ובצל, בשלו למשך 2 דקות על להבה בינונית תוך כדי ערבוב.
  2. הוסיפו למחבת את הברוקולי ותבלו עם מלח לפי הטעם. בשלו למשך 3-4 דקות וערבבו באמצע הזמן. בסיום הניחו בצד ותנו לתערובת להתקרר. preperation מקור תמונה: tarladalal.com
  3. אחרי שהתערובת התקררה, העבירו אותה מהמחבת לקערה גדולה יחד עם תפוחי האדמה והגבינה. ערבבו היטב.
  4. חלקו את התערובת ל-4 או 5 חתיכות שוות בגודלן וחממו במחבת את שמן הזית שנותר.
  5. טגנו את קציצות הירק במחבת עד שהן מקבלות צבע זהב-חום עמוק מכל צד, העבירו לכלי מרופד בנייר סופג ושיהיה בתיאבון!
טיפ השף:
ניתן להוסיף לתערובת הקציצות כפית של שבבי או מחית צ'ילי וכפית של מחית ג'ינגר כדי להעשיר את טעמן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.