header

מתכון לפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות

ישנם מאכלים שמשתלבים באופן מושלם, ותפוחי אדמה וגבינה הם ללא ספק הוכחה נהדרת לכך! המתכון הבא מגיע אלינו הישר מהמטבח הרוסי, ולמרות שהוא נראה די פשוט, הוא מכיל בתוכו שני סוגים של גבינות נפוצות ואהובות, מה שהופך אותו למעדן מפתיע. אתם מוזמנים לפנק את האורחים שלכם עם המנה החלבית הנהדרת הזו של קציצות תפוחי אדמה וגבינות שיגרמו להם ללקק את האצבעות!

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות מקור תמונה: sidechef
רכיבים לפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות:
מחית תפוחי אדמה - ½2 כוסות
תפוח אדמה - 700 גרם (4 בינוניים) (קלופים, מגוררים וסחוטים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור טחון - לפי הטעם
גבינת פטה - ½ כוס
גבינת מוצרלה - 100 גרם (מגוררת)
פטרוזיליה - לפי הטעם (קצוצה)
עירית - לפי הטעם (קצוצה)
שמנת לבישול - 2 כפות
שמן - 2 כפות
אופן הכנת הפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות:
  1. ערבבו בקערה את המחית, תפוחי האדמה המגוררים, המלח והפלפל השחור עד לקבלת תערובת אחידה, ולאחר מכן הניחו את הקערה בצד. preperation מקור תמונה: sidechef
  2. למילוי הגבינה, ערבבו בקערה נפרדת גבינות, פטרוזיליה, עירית ושמנת לבישול. גם את התערובת הזו תבלו עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, וערבבו. preperation מקור תמונה: sidechef
  3. צרו צורה של קציצה מכ- ¼ כוס של תערובת תפוחי האדמה שהכנתם בסעיף הראשון. במרכזה, שימו כף של מילוי הגבינה. preperation מקור תמונה: sidechef
  4. מעכו את שתי התערובות ביחד, לקבלת קציצה מעורבת. preperation מקור תמונה: sidechef
  5. חממו שמן על מחבת מעל להבה בינונית וטגנו את הקציצות שהכנתם – 5-7 דקות לכל צד, עד לקבלת גוון זהוב. preperation מקור תמונה: sidechef
  6. הוציאו את הקציצות מהמחבת, הניחו על נייר סופג והגישו אותן בעודן חמימות.
טיפ השף:
טיפ: ניתן לפזר טבעות נוספות של עירית מעל הקציצות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.