ישנם מאכלים שמשתלבים באופן מושלם, ותפוחי אדמה וגבינה הם ללא ספק הוכחה נהדרת לכך! המתכון הבא מגיע אלינו הישר מהמטבח הרוסי, ולמרות שהוא נראה די פשוט, הוא מכיל בתוכו שני סוגים של גבינות נפוצות ואהובות, מה שהופך אותו למעדן מפתיע. אתם מוזמנים לפנק את האורחים שלכם עם המנה החלבית הנהדרת הזו של קציצות תפוחי אדמה וגבינות שיגרמו להם ללקק את האצבעות!
מקור תמונה:
sidechef
רכיבים לפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות:
אופן הכנת הפמפושקי תפוחי אדמה במילוי גבינות:
-
ערבבו בקערה את המחית, תפוחי האדמה המגוררים, המלח והפלפל השחור עד לקבלת תערובת אחידה, ולאחר מכן הניחו את הקערה בצד.
מקור תמונה:
sidechef
-
למילוי הגבינה, ערבבו בקערה נפרדת גבינות, פטרוזיליה, עירית ושמנת לבישול. גם את התערובת הזו תבלו עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, וערבבו.
מקור תמונה:
sidechef
-
צרו צורה של קציצה מכ- ¼ כוס של תערובת תפוחי האדמה שהכנתם בסעיף הראשון. במרכזה, שימו כף של מילוי הגבינה.
מקור תמונה:
sidechef
-
מעכו את שתי התערובות ביחד, לקבלת קציצה מעורבת.
מקור תמונה:
sidechef
-
חממו שמן על מחבת מעל להבה בינונית וטגנו את הקציצות שהכנתם – 5-7 דקות לכל צד, עד לקבלת גוון זהוב.
מקור תמונה:
sidechef
-
הוציאו את הקציצות מהמחבת, הניחו על נייר סופג והגישו אותן בעודן חמימות.
טיפ השף:
טיפ: ניתן לפזר טבעות נוספות של עירית מעל הקציצות.