אין כמו לפתוח את הבוקר עם ניחוח של לחמניות טריות שזה עתה יצאו מהתנור, ונגיסה בבצק החם שלהן שממלא את הקיבה ומעלה חיוך על הפנים. כאשר מוסיפים ללחמניות גבינה, מקבלים מתכון מיוחד למאפה טעים שניתן לאכול בבוקר או בכל שעה אחרת ביום, ועם הלחמניות הארגנטינאיות המסורתיות הללו, תוכלו לפתוח כל בוקר עם חיוך!
אופן הכנת הלחמניות גבינה:
-
חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות.
-
בתוך קערה גדולה, ערבבו ביצה, חלב, גבינה וחמאה לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את קמח הטפיוקה והקמח התופח ולושו עד לקבלת בצק אחיד.
-
צרו כדורים בגודל הרצוי והניחו אותם על תבנית האפייה. הכניסו לתנור למשך 10-15 דקות, או עד שהלחמניות יקבלו גוון חום-זהוב, הוציאו והגישו חם.