לצד לחם או עם חטיפים מלוחים, המתכון הבא ישדרג כל נשנוש הודות לחומוס הנפלא ושאר הרכיבים הטעימים שבו. מטבל הגבינה הפיקנטי הזה מושלם לאירוח כך שתוכלו לפנק את האורחים שלכם עם טעמו המיוחד, ומומלץ שתתכוננו לשתף את המתכון לאחר שהאורחים ידרשו אותו.
אופן הכנת המטבל:
-
בסיר קטן, ערבבו יחד חומוס וחלב והניחו אותו על להבה בינונית-גבוהה. הביאו את התערובת לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
-
הסירו את הסיר מהלהבה והוסיפו לתוכו את הגבינה. ערבבו את הרכיבים יחדיו עד שהגבינה תימס.
-
הוסיפו לסיר את העגבניות והאריסה וערבבו היטב. הגישו מיד בקערית הגשה עם כוסברה וקוביות עגבנייה מפוזרות מעל.