בוקר, צהריים או ערב – במקסיקו זה לא משנה מה השעה, תמיד יש מקום לארוחה פיקנטית! לכל אוהבי החריף שביניכם, מנת הבוקר המושחתת במתכון הבא תעיר אתכם עם החריפות שלה ותשאיר אתכם עם טעם של עוד.
מקור תמונה:
food52
אופן הכנת הרוטב:
-
הכניסו את כל הרכיבים, מלבד האגבה והמלח, לבלנדר או מעבד מזון והפעילו עד לקבלת מחית חלקה.
-
הוסיפו לרוטב מלח וסירופ אגבה וערבבו היטב.
אופן הכנת הצ'ילקילס:
-
חממו מחבת גדולה על להבה בינונית, מזגו עליה את הרוטב ובשלו עד שהוא יתחיל לבעבע. הוסיפו שמן זית וערבבו.
-
הוסיפו למחבת עם הרוטב חתיכות טורטייה, גבינות, מלח ופלפל וערבבו קלות כך שמרבית הגבינה תישאר בחלק העליון.
-
שברו את הביצים על המחבת (כמו עם שקשוקה) תבלו במעט מלח ופלפל, כסו ובשלו עד למידת העשייה הרצויה של הביצים.