header

מתכון לאורז עם שמיר וקישואים

ידוע שאורז זו מתכון שאפשר להכין מהר מאוד, ובנוסף אורז זו תמיד תוספת נפלאה לכל ארוחה. אך מה שרבים לא יודעים הוא שכאשר מצוותים לה קישואים ושמיר, יוצאת מנה טעימה ומרעננת במיוחד שתתאים גם להגשה בכל ארוחה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאורז עם שמיר וקישואים מקור תמונה: Number55
רכיבים לאורז:
שמן זית - ¼ כוס
בצל - 1 (קצוץ דק)
סוכר לבן - 1 כפית
קישואים - 2 (קטנים חתוכים)
שמיר - חופן (טרי, קצוץ)
אורז - ¼ כוס (למשל בסמטי וכדומה, לא מבושל)
מים - ¼ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רכיבים לרוטב יוגורט:
יוגורט - 2 כפות
שיני שום - 2 (כתושות)
מלח - לפי טעם
פלפל שחור - לפי טעם
אופן הכנת האורז:
  1. חממו את שמן הזית במחבת עמוקה על אש בינונית, הכניסו למחבת את הבצל וטגנו עד שהוא נעשה שקוף.
  2. הוסיפו לבצל את הסוכר ואחריו את הקישואים, השמיר והאורז. טגנו את התערובת במחבת עד שהקישואים יתרככו, כ-5 דקות. preperation
  3. צקו למחבת את המים ופזרו עליה מלח ופלפל. הביאו את התערובת לרתיחה.
  4. הנמיכו את עוצמת הלהבה ובשלו את התערובת עד שהאורז מבושל, כ-20 דקות. כבו את המחבת והניחו אותה בצד עד שהרכיבים יהיו פושרים.
אופן הכנת הרוטב יוגורט:
  1. הכינו רוטב לסלט על ידי ערבוב של יוגורט, שום, מלח ופלפל בקערה. הגישו אותו לצד הסלט או ערבבו אותם יחדיו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.