header

מתכון לפיצה בריי

אתם עומדים ללמוד איך להפוך את מנת המצה בריי הקלאסית של פסח לאחד המאכלים האהובים על כולם בשאר ימי השנה – פיצה! אמנם זה לא יהיה בדיוק כמו הפיצה הרגילה כי הרי מדובר במאכל כשר לפסח  - אך אנחנו מבטיחים לכם שהטעם לא יאכזב אתכם, ובמיוחד לא את הילדים שלכם!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה בריי מקור תמונה: Youtube/ Jewlish by Jamie
רכיבים לפיצה בריי:
מצות - 2
חמאה - 1 כף
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - קמצוץ
מוצרלה - ½ כוס (מגורדת)
אופן הכנת הפיצה בריי:
  1. הניחו את המצות בכלי עם מים, והשרו אותן למשך 30 שניות.
  2. הוציאו את המצות מהמים, נערו אותן כדי להסיר כמה שיותר נוזלים, ושברו אותן לחתיכות בגודל של כ-2.5 ס"מ.
  3. המיסו חמאה במחבת על להבה בינונית והוסיפו את חתיכות המצה. תנו להן להיטגן למשך מספר דקות, ובזמן זה טרפו את הביצים. הוסיפו לביצים קמצוץ מלח ופלפל ושפכו אותן על המצות.
  4. ערבבו את התערובת במחבת עד שהביצים מתבשלות כמעט לחלוטין, ושטחו את הכל עם מרית.
  5. החליקו את המצה בריי לצלחת והעבירו אותה למחבת על צדה ההפוך, כך שהחלק שהיה עליון קודם לכן יהיה כעת התחתון.
  6. מרחו רוטב עגבניות לפיצה על המצה בריי, פזרו מעליה גבינה, כסו את המחבת עם מכסה וטגנו עד שהגבינה נמסה.
מקור: הודיה נעמי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.