מדי שנה, בראש השנה, אנחנו אוכלים תפוח בדבש. אך מה אם היינו יכולים לשתות את המטעם הזה, ואף במשקה אלכוהולי שכולם יאהבו לחגוג איתו? זה בדיוק מה שתלמדו להכין במתכון הבא - משקה ויסקי תפוח בדבש שיככב בשולחן החג שלכם ושלא יהיה אחד שיסרב לטעום ממנו!
אופן הכנת ויסקי תפוח בדבש:
-
קחו צנצנת בנפח ליטר ומלאו ⅔ ממנה בתפוחים חתוכים.
-
הוסיפו לצנצנת את הדבש, הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן ותמצית הווניל.
-
מלאו את הצנצנת בוויסקי, סגרו עם מכסה והניחו במקום מוצל למשך 7 ימים או יותר - דאגו לנער את הצנצנת לפחות פעם ביום.
-
סננו מהצנצנת את התפוחים והתבלינים ומזגו את הוויסקי שנותר בה בעזרת משפך לתוך בקבוק.
טיפ השף:
תוכלו להכין מספר בקבוקים שכאלה ולהעניק אותם במתנה לאורחים שלכם!