בעזרת המתכון הבא אחרי כ-20 דקות של עבודה ו-20 דקות של אפייה, ניחוח מדהים של תפוחי עץ, דבש, רוזמרין ומאפה עשיר ימלאו את המטבח שלכם. החוויה לא נפסקת בריח, כי לקינוח הפשוט הזה יש גם טעם נהדר ומראה שגונב את תשומת הלב ומככב על כל שולחן. אם אתם מחפשים הפתעה למשפחה או מנת קינוח מרשימה למפגש עם משפחה, זאת בהחלט אפשרות שאתם תוכלו להיעזר בה שוב ושוב. אל תדאגו לגבי החזרתיות, כי לאף אחד לא יימאס מהטעם הפשוט והנפלא של הטארט הזה. בתיאבון!
רכיבים למתכון לטארט תפוחים:
אופן הכנת המתכון לטארט תפוחים:
-
רדדו את בצק בעלים על משטח מקומח קלות לצורת עיגול בקוטר 30 ס"מ והניחו אותו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
חממו מראש תנור ל-200 מעלות.
-
הכניסו לקערה בינונית את החמאה, חלמון, מחית הוניל, השקדים הטחונים וכ-60 מ"ל דבש. ערבבו עם כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
-
מרחו את התערובת מהקערה על הבצק באופן אחיד ואז פזרו עליו את פרוסות תפוחי העץ. זלפו מעל כ-60 מ"ל דבש נוספים והכניסו לתנור למשך כ-20 דקות.
-
אחרי זמן האפייה, כאשר הבצק זהוב וקצת פריך, הוציאו את הטארט מהתנור.
-
חממו במחבת על להבה נמוכה את שארית הדבש עם עלי הרוזמרין וערבבו למשך מספר דקות עד שהדבש נוזלי. כבו את האש ושפכו את הדבש על הטארט, הקציפו את השמנת בכלי מתאים והגישו לשולחן לצד המאפה. בתיאבון!