header

מתכון לטארט תפוחים פשוט עם דבש ורוזמרין

בעזרת המתכון הבא אחרי כ-20 דקות של עבודה ו-20 דקות של אפייה, ניחוח מדהים של תפוחי עץ, דבש, רוזמרין ומאפה עשיר ימלאו את המטבח שלכם. החוויה לא נפסקת בריח, כי לקינוח הפשוט הזה יש גם טעם נהדר ומראה שגונב את תשומת הלב ומככב על כל שולחן. אם אתם מחפשים הפתעה למשפחה או מנת קינוח מרשימה למפגש עם משפחה, זאת בהחלט אפשרות שאתם תוכלו להיעזר בה שוב ושוב. אל תדאגו לגבי החזרתיות, כי לאף אחד לא יימאס מהטעם הפשוט והנפלא של הטארט הזה. בתיאבון!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לטארט תפוחים פשוט עם דבש ורוזמרין מקור תמונה: delicious.com.au
רכיבים למתכון לטארט תפוחים:
בצק עלים - 375 גרם (מופשר)
חמאה ללא מלח - 50 גרם (מרוככת)
שקדים טחונים - 70 גרם (קנויים או טחונים במעבד מזון ביתי)
מחית וניל - 1 כפית
דבש - 200 מ"ל (בטמפרטורת החדר)
תפוחי עץ - 2 (רצוי מזן פינק ליידי, פרוסים דק ללא הליבה)
רוזמרין - עלים מענף 1
שמנת להקצפה - להגשה, לפי הטעם (רצוי אחוז שומן גבוה)
אופן הכנת המתכון לטארט תפוחים:
  1. רדדו את בצק בעלים על משטח מקומח קלות לצורת עיגול בקוטר 30 ס"מ והניחו אותו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. חממו מראש תנור ל-200 מעלות.
  3. הכניסו לקערה בינונית את החמאה, חלמון, מחית הוניל, השקדים הטחונים וכ-60 מ"ל דבש. ערבבו עם כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מרחו את התערובת מהקערה על הבצק באופן אחיד ואז פזרו עליו את פרוסות תפוחי העץ. זלפו מעל כ-60 מ"ל דבש נוספים והכניסו לתנור למשך כ-20 דקות.
  5. אחרי זמן האפייה, כאשר הבצק זהוב וקצת פריך, הוציאו את הטארט מהתנור.
  6. חממו במחבת על להבה נמוכה את שארית הדבש עם עלי הרוזמרין וערבבו למשך מספר דקות עד שהדבש נוזלי. כבו את האש ושפכו את הדבש על הטארט, הקציפו את השמנת בכלי מתאים והגישו לשולחן לצד המאפה. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.