header

מתכון לפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן

מעטים האנשים שלא אוהבים להתרפק על מנת פסטה ברוטב שמנת ופטריות, ובצדק, הרי המנה הזו כה פופולרית ונפוצה במסעדות ובתי קפה שונים ולו רק בגלל הביקוש הגבוה והטעם המיוחד שמושך כמעט כל אחד. אך היום תוכלו ללמוד ליהנות מהשילוב של פטריות ושמנת ללא הפחמימה הנוספת שמעניקה נפח למנה. אז קדימה, למה אתם מחכים? גשו למטבח והכינו לעצמכם ארוחת ערב קלילה, מהירה וטעימה במיוחד!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן מקור תמונה: therecipecritic
רכיבים לפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן:
חמאה - 2 כפות
שמן זית - 1 כף
פטריות שמפיניון - 240 גרם (שלמות או חתוכות לפי העדפתכם - ניתן להחליף בפטריות פורטובלו)
שיני שום - 2 (כתושות)
שמנת מתוקה - ½ כוס
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגוררת)
גבינת שמנת - 60 גרם
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
פטרוזיליה - ½ כוס (קצוצה - לקישוט)
אופן הכנת הפטריות קרמיות עם שום ופרמז'ן:
  1. חממו את שמן הזית והחמאה במחבת בינונית מעל להבה בינונית-גבוהה.
  2. הוסיפו את הפטריות והשום, וטגנו יחדיו עד שהם מתרככים.
  3. הוסיפו שמנת מתוקה, גבינת פרמז'ן, גבינת שמנת, תערובת עשבי תיבול איטלקית, מלח ופלפל שחור וערבבו היטב.
  4. המשיכו לערבב את תכולת המחבת עד שהרוטב מבעבע ונהיה חלק.
  5. הגישו מיד בקערות אישיות את המנה וקשטו במעט פטרוזיליה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.