header

קרואסון עוגת גבינה עם תותים

כמעט שאין אחד שלא אוהב קרואסונים, ואף פעם לא נראה לנו שהמבחר דל מדי במאפיות. יש קרואסונים מסוגים רבים ושונים, מתוקים ואפילו מלוחים, אך אם אתם מעוניינים לטעום קרואסון מענג מסוג חדש, כדאי לכם לנסות להכין את האחד הבא, עם מילוי גבינת שמנת ותותים עם זיגוג סירופ תותים מעל. 

זמן הכנה: חסר
רמת קושי: קל
רכיבים לקרואסון עוגת גבינה ותותים:
בצק שמרים עלים קפוא - 225 גרם (מופשר)
גבינת שמנת - 225 גרם
סוכר - 2 כפות
תמצית וניל - ¾ כפית
תותים - 165 גרם (קצוצים)
אבקת סוכר - 65 גרם (ועוד קצת להגשה)
אופן הכנת קרואסון עוגת גבינה ותותים:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד שכל המרכיבים משתלבים היטב.
  3. קפלו חצי מכמות התותים לתוך התערובת.
  4. צרו משולשים ארוכים מהבצק ליצירת הקרואסונים.
  5. הניחו כפית מהתערובת בבסיס הרחב של כל משולש, גלגלו והצמידו את הקצוות אחת לשנייה ולבסיס הקרואסון.
  6. הניחו נייר אפייה על תבנית, העבירו את הקרואסונים לתבנית ואפו למשך 15-20 דקות, עד שהם משחימים (זמני האפייה עשויים להשתנות על פי סוג התנור).
  7. להכנת זיגוג התותים, מעכו את שאר התותים שנותרו לכם לפירה, הוסיפו אבקת סוכר והמשיכו למעוך עד שכל הסוכר מתמוסס.
  8. לפני ההגשה זלפו את הזיגוג מעל הקרואסונים ופזרו גם אבקת סוכר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.