כולם אוהבים קינוחים, אך לא כולם אוהבים קישואים. לכן, אם אינכם אוהבים את ירק זה, אך בכל זאת רוצים לנסות ולשלבו בתזונתכם היומיומית, קינוח מאפינס הקישואים והלימון הבא עשוי בהחלט להיות הפתרון עבורכם.
מקור תמונה:
oetker
רכיבים למאפינס לימון-קישוא:
אופן הכנת המאפינס לימון-קישוא:
-
חממו את התנור מראש על 170 מעלות.
-
ערבבו בקערה גדולה את הביצים, הסוכר, שמן הקנולה, מיץ הלימון, תמצית השקדים, קליפת הלימון והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לתערובת את אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקמח, המלח ואת הקישואים וערבבו שנית.
-
סדרו תבניות שקעים על גבי תבנית אפייה, צקו את הבלילה אל התבניות ואפו למשך כ-20 דקות.
טיפ השף:
מומלץ להגיש עם מעט חמאה מומסת וגרידת לימון.