header

מתכון למאפינס קישואים ולימון

כולם אוהבים קינוחים, אך לא כולם אוהבים קישואים. לכן, אם אינכם אוהבים את ירק זה, אך בכל זאת רוצים לנסות ולשלבו בתזונתכם היומיומית, קינוח מאפינס הקישואים והלימון הבא עשוי בהחלט להיות הפתרון עבורכם.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס קישואים ולימון מקור תמונה: oetker
רכיבים למאפינס לימון-קישוא:
סוכר - ¾ כוס
שמן קנולה - ⅓ כוס
מיץ לימון - ½2 כפות (סחוט טרי)
גרידת לימון - 2 כפיות
חלב - ⅓ כוס
תמצית שקדים - 1 כפית
אבקת אפייה - ½1 כפיות
סודה לשתייה - ½ כפית
קמח - ⅔1 כוס
מלח - ½ כפית
קישואים - ½1 כוסות (מגורדים)
אופן הכנת המאפינס לימון-קישוא:
  1. חממו את התנור מראש על 170 מעלות.
  2. ערבבו בקערה גדולה את הביצים, הסוכר, שמן הקנולה, מיץ הלימון, תמצית השקדים, קליפת הלימון והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו לתערובת את אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקמח, המלח ואת הקישואים וערבבו שנית.
  4. סדרו תבניות שקעים על גבי תבנית אפייה, צקו את הבלילה אל התבניות ואפו למשך כ-20 דקות.
טיפ השף:
מומלץ להגיש עם מעט חמאה מומסת וגרידת לימון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.