header

מתכון ללביבות תירס עם בצל ושמנת

התירס עשיר בשלל סוגי ויטמין B שעוזרים לשמור על מערכת העצבים והתפקוד הקוגניטיבי. במתכון הבא התירס האהוב מחליף את תפוחי האדמה בצורה מושלמת שאהובה במיוחד על ילדים, וכל בני הבית ייהנו מטעמן הייחודי של הלביבות שתכינו בעזרתו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תירס עם בצל ושמנת מקור תמונה: LittleRedKitchen
רכיבים ללביבות תירס:
תירס - 550 גר' (1 קופסת שימורים לערך)
שמנת חמוצה - 3 כפות
קמח - ¾ כוס
פירורי לחם - ½ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן קנולה - 3 כפות (לטיגון)
אופן הכנת הלביבות תירס:
  1. קצצו את הבצל במעבד מזון.
  2. הוסיפו למעבד את התירס וקצצו גם אותו (בהפעלה קצרה). preperation
  3. ערבבו בקערה את הבצל, התירס ושאר הרכיבים (למעט השמן).
  4. חממו את השמן במחבת.
  5. צרו בעזרת 2 כפות לביבות דקות, הנמיכו מעט את הלהבה והעבירו אותן למחבת.
  6. טגנו את הלביבות מ-2 צדדיהן עד שהן משחימות קלות.
  7. העבירו את הלביבות מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג, והניחו נייר סופג גם מעליהן על מנת שייספג השמן.
מקור: נעמה פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.