טעמו העדין של הקולרבי לצד שלל יתרונותיו הבריאותיים השונים, הופכים אותו לירק חורפי נפלא המסוגל להשתלב במגוון רחב של מנות. דרך פשוטה במיוחד עמה תוכלו להביאו הישר אל הצלחת היא באמצעות מתכון הלביבות הבא. גם פרי האבוקדו זמין עבורנו לאורך עונה זו של השנה, והוא מאפשר לנו להכין מטבל עבור הלביבות שישדרג את המנה.
מקור תמונה:
acouplecooks
אופן הכנת הלביבות קולורבי:
-
גררו בעזרת פומפייה את הגזר והקולרבי, הכניסו אותם לקערה בינונית וספחו מהם את הנוזלים.
-
הכניסו את התערובת שנוצרה לקערה גדולה, הוסיפו לה ביצה, ¼ כפית מלח ופפריקה חריפה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
צרו לביבות מהתערובת, חממו שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה וטגנו אותן משני הצדדים עד להשחמתן המלאה.
-
בקערה נפרדת ערבבו אבוקדו, יוגורט, מיץ לימון ו-¼ כפית מלח עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.