header

מתכון לפיצה עם פרוסות מלון, גבינת ריקוטה וצנוברים

במיוחד לקיץ, פיצה מתקתקה ואגוזית עם אחד הפירות האהובים לעונה, המלון, בשילוב צנוברים, גבינת ריקוטה ומעט חריפות עדינה של עלי הארוגולה המפוזרים מעל. הפיצה מעולה גם כמנה אישית בפני עצמה וגם כקינוח.  

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה עם פרוסות מלון, גבינת ריקוטה וצנוברים
רכיבים לפיצה:
דבש - 2 כפות
מלון - 1 כוס (פרוסות)
צנוברים - 2 כפות (קלויים)
עלי אורגולה - ¼ כוס (אפשר גם עלי בזיליקום למי שלא אוהב)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הפיצה:
  1. חממו מראש את התנור ל-250° מעלות.
  2. רדדו את הבצק על משטח מקומח קלות לצורת עיגול.
  3. ערבבו את גבינת הריקוטה והדבש בקערה קטנה.
  4. מרחו את הגבינה על משטח הבצק ופזרו מעל את חתיכות המלון.
  5. הניחו את הבצק על תבנית מכוסה בנייר אפייה ואפו בתנור למשך 8-12 דקות, עד אשר הבצק מזהיב והגבינה נמסה.
  6. הוציאו את הבצק מהתנור, פזרו מעל את הצנוברים ועלי הארוגולה הטרייה וקורט של מלח. המתינו 2-3 דקות והגישו. preperation
מקור: רונה אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.