במיוחד לקיץ, פיצה מתקתקה ואגוזית עם אחד הפירות האהובים לעונה, המלון, בשילוב צנוברים, גבינת ריקוטה ומעט חריפות עדינה של עלי הארוגולה המפוזרים מעל. הפיצה מעולה גם כמנה אישית בפני עצמה וגם כקינוח.
אופן הכנת הפיצה:
-
חממו מראש את התנור ל-250° מעלות.
-
רדדו את הבצק על משטח מקומח קלות לצורת עיגול.
-
ערבבו את גבינת הריקוטה והדבש בקערה קטנה.
-
מרחו את הגבינה על משטח הבצק ופזרו מעל את חתיכות המלון.
-
הניחו את הבצק על תבנית מכוסה בנייר אפייה ואפו בתנור למשך 8-12 דקות, עד אשר הבצק מזהיב והגבינה נמסה.
-
הוציאו את הבצק מהתנור, פזרו מעל את הצנוברים ועלי הארוגולה הטרייה וקורט של מלח. המתינו 2-3 דקות והגישו.
מקור: רונה אורן