הפסטה התאילנדית היא מנה מיוחדת מאוד שאפשר לאכול יחד עם נוזלי הבישול או כמו פסטה רגילה לכל דבר. הלימון, הבוטנים והפטרוזיליה שמתווספים למנה בסוף הבישול הופכים אותה למנה מרעננת מאוד שלא משאירה את הסועדים בתחושת כבדות מעיקה.
אופן הכנת הפסטה:
-
ערבבו את כל המרכיבים בסיר מרק גדול מלבד המרכיבים להגשה.
-
כסו את הסיר והביאו לרתיחה.
-
הנמיכו את האש ובשלו כ-10 דקות, כשאתם מערבבים תכופות.
-
כשהאטריות מוכנות הסירו את הסיר מהאש, הוסיפו את מיץ הלימון, הבוטנים והפטרוזיליה והגישו.
מקור: גיל מנס