כולנו יודעים שהתרד מכיל כמויות גבוהות של ברזל שתורמות רבות לתהליך זרימת הדם בגופנו, לשמירה על תפקוד השרירים ולחיזוק העצמות. התרד מכיל גם כמות ניכרת של ויטמין C וחומצה פולית, שתורמת למניעת מחלות בלב ובכלי דם ואפילו מצמצת את הסיכון לשבץ. ככל שהתרד טרי יותר כך מתעצמת השפעתו ולכן מומלץ לצרוך אותו מיד לאחר הקנייה ולא להניח אותו במקרר לאורך זמן, לא לבשל אותו ולא להשרות במים לזמן ממושך. הסלט שבמתכון הבא יאפשר לכם ליהנות ממלוא היתרונות הגלומים בתרד – כל עוד תקפידו להגיש אותו טרי.