הסלט הצבעוני שלפניכם לא רק מפתיע בטעמו, אלא הוא גם פריך, מרענן ומשביע במיוחד. בשילוב בין פירות, אגוזים וברוקולי יחד עם רוטב יוגורט מיוחד, תוכלו להכין מנה טעימה ונפלאה שתיכנס למחברת המתכונים הקבועה שלכם.
רכיבים לרוטב פרג, לימון ויוגורט:
אופן הכנת הסלט ברוקולי:
-
הכניסו את כל רכיבי הסלט לקערה גדולה וערבבו אותם יחדיו.
אופן הכנת הרוטב פרג, לימון ויוגורט:
-
הכניסו את כל רכיבי הרוטב לקערת ערבוב, ערבבו היטב, זלפו מעל הסלט וערבבו הכל יחדיו.
טיפ השף:
אם אתם לא אוהבים לאכול ברוקולי לא מבושל, תוכלו להרתיח מים ולבשל את פרחי הברוקולי במשך 45 שניות, ולהעבירם לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול.