header

מתכון לסלט כרוב קייל מוקפץ בשמן זית

קייל הוא כרוב עלים שנחשב לאחד הירקות המועילים ביותר לבריאותנו – הוא עשיר בנוגדי חמצון ובוויטמינים K ו-B6 והוכח כיעיל בניקוי רעלים וכגורם המפחית את הסיכון לסרטן. עם זאת, החומרים המזינים של הקייל לא נספגים בגוף בצורה הטובה ביותר אם הם לא עוברים תהליך חימום. במתכון שלפניכם תגלו כיצד לטגן את הקייל ולשלבו בסלט עם תפוחי עץ - מרכיב נוסף שיעניק לגופכם מנה גדושה של בריאות. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט כרוב קייל מוקפץ בשמן זית
רכיבים לסלט קייל:
קייל - 4 כוסות (עלים קצוצים)
שמן זית - 1 כף
בצל - 1 (לבן, חתוך)
תפוחי עץ - 2 (חתוכים, לפרוסות קטנות)
חומץ תפוחים - 2 כפיות
פלפל שחור - קמצוץ
מלח - קמצוץ
גבינת פרמז'ן - חופן (מגורדת גס, או כל גבינה קשה אחרת לטעמכם)
צנוברים - חופן (לקישוט)
אופן הכנת הסלט קייל:
  1. שמנו מחבת גדולה באמצעות שמן הזית שברשותכם והכניסו את חתיכות הבצל. טגנו בחום בינוני עד להתרככות הבצל.
  2. הוסיפו את חתיכות התפוח לאותה המחבת לצד חומץ תפוחים, מלח ולפלפל וטגנו למשך 3 דקות או עד להתרככות חתיכות התפוח.
  3. הכניסו את הקייל למחבת, כסו ובשלו למשך 5 דקות או עד להתרככות הקייל והגישו יחד עם קישוטים לפי העדפתכם. preperation
מקור: שפרה רבינוב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.