header

מתכון לסלט קייל, אשכוליות, ואגוזי לוז קלויים

הכינו לעצמכם ולבני משפחתכם את הסלט הקליל הזה והוא יעניק להם ולכם מנה מכובדת של אנרגיה על הבוקר. בשל העובדה שהקייל מכיל כמויות גבוהות של ויטמין K, הוא משפר את יכולתו של הגוף לבנות עצמות חזקות ואת כושר ספיגת הסידן שלנו. הקייל גם עשיר בנוגדי חמצון מסוגים שונים, שחלקם הגדול פועל כחומרים שמגנים על העצמות שלנו מנזקי הזמן.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קייל, אשכוליות, ואגוזי לוז קלויים
רכיבים למתכון לסלט קייל ואשכוליות:
אשכוליות - 2 (אדומות)
בצל - ½ (סגול, פרוס דק)
מיץ לימון - ¼ כוס (סחוט טרי)
יוגורט - ½ כוס (דל שומן)
שמן זית - 2 כפות
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
עלי קייל - 220 גרם (אפשר גם עלי בייבי)
אגוזי לוז - ⅓ כוס (קלויים)
אופן הכנת המתכון לסלט קייל ואשכוליות:
  1. קלפו אשכולית ושמרו ממנה 3 כפות מיץ בקערה גדולה.
  2. חתכו את האשכוליות לחתיכות קטנות, חתכו את הבצל הסגול לטבעות קטנות והוסיפו אותן למיץ האשכוליות שבקערה. הוסיפו לקערה גם את מיץ הלימון, היוגורט, השמן, המלח והפלפל. ערבבו היטב.
  3. הוסיפו את העלים ואת אגוזי הלוז וערבבו היטב.
  4. טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך, בתיאבון!
מקור: נירה בן שושן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.