print header

היתרונות הבריאותיים של אגוזי לוז


קטנים, עגלגלים, טעימים, ולמרבה המזל יש להם גם שפע יתרונות בריאותיים! עשירים בויטמין E לשמירה על בריאות המוח, מחזור הדם ופעילות הלב - הכירו את אגוזי הלוז שיעשו לכם נעים בלב וטעים בפה!

לוז

 

ישנם 100 סוגים של אגוזי לוז ברחבי העולם, כולם עשירים בחלבונים, פחמימות מורכבות, סיבים תזונתיים, סידן, ויטמין E, אשלגן, מגנזיום וברזל שמספקים הגנה טובה למוח, כמו גם מורידים לחץ דם.

אגוזי לוז מספקים 12% מהקצבה היומית של חלבונים ו-35% מהצריכה המומלצת של ויטמין E.  ויטמין E עוזר למניעת אלצהיימר, מסייע לבעיות סוכרת וחיוני לשמירה על תאי הדם מפני שומנים רעילים. הם משפרים את פעילות הלב, מגינים נגד שומנים בדם ועל הכולסטרול הטוב, מונעים קרישי דם ופגיעה בעורקים.

 

הריח הממכר והטעם הנפלא יכולים להפוך את עוגיות הלוז המתוקות ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם כיצד לאפות עוגיות לוז...

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.