header

מתכון קל לביסלי

ביסלי הוא אחד החטיפים הפופולריים ביותר בישראל, ומזוהה בכל העולם כחטיף ישראלי טיפוסי.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לביסלי
רכיבים לביסלי:
פסטה - 500 גר' (מסוג פוזילי - צורת בורג)
שמן קנולה - 4 כפות
תבלין גריל עוף - 1 כפית (שווארמה או ברביקיו)
מלח - 2 כפיות
כמון - 2 כפיות
פפריקה מתוקה - 2 כפיות
סוכר - 2 כפיות
רוטב סויה - 2 כפיות
אופן הכנת הביסלי:
  1. חממו מראש תנור לחום של 200 מעלות.
  2. בשלו את הפסטה בסיר מים למשך חצי מהזמן הדרוש. סננו והניחו בצד למשך 15 דקות.
  3. ערבבו את כל התבלינים, פרט לרוטב הסויה, בקערה קטנה.
  4. הוסיפו לתערובת התבלינים את הסויה והשמן וערבבו היטב.
  5. את הפסטה המבושלת ערבבו בקערת התבלינים עד שתהיה מצופה מכל הכיוונים, ואפו על נייר אפייה במשך 20 דקות בערך. יש להפוך את הפסטה מדי פעם.
מקור: אורית זאבי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.