ביסלי הוא אחד החטיפים הפופולריים ביותר בישראל, ומזוהה בכל העולם כחטיף ישראלי טיפוסי.
אופן הכנת הביסלי:
-
חממו מראש תנור לחום של 200 מעלות.
-
בשלו את הפסטה בסיר מים למשך חצי מהזמן הדרוש. סננו והניחו בצד למשך 15 דקות.
-
ערבבו את כל התבלינים, פרט לרוטב הסויה, בקערה קטנה.
-
הוסיפו לתערובת התבלינים את הסויה והשמן וערבבו היטב.
-
את הפסטה המבושלת ערבבו בקערת התבלינים עד שתהיה מצופה מכל הכיוונים, ואפו על נייר אפייה במשך 20 דקות בערך. יש להפוך את הפסטה מדי פעם.
מקור: אורית זאבי