header

מתכון למרק תירס סיני

מסעדות סיניות הן בדרך כלל המומחיות הרשמיות להכנת מרק תירס, אך לאחר שתטעמו את המרק הזה תבינו כמה פשוט להכניס את המטבח האסייתי אל ביתכם.  

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למרק תירס סיני
רכיבים למרק תירס:
שומשום - 1 כף
ציר ירקות - 3 כוסות + 1 כף נוספת (מתכון לציר ירקות)
קורנפלור - 2 כפות (עמילן תירס)
ג'ינג'ר - 1 כף (מגורד)
שן שום - 1 (גדולה, טחונה)
תירס - 1 כוס (גרעינים מתוקים)
שמן זית - 1 כף
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
ביצים - 2 (טרופות)
בזיליקום - ¼ כוס (קצוץ לרצועות)
עירית - חופן (קצוצה, להגשה)
שמן שומשום - מעט (להגשה)
אופן הכנת המרק תירס:
  1. טגנו שומשום על אש נמוכה במחבת קטנה, עד שיקבל גוון חום בהיר, והניחו בצד.
  2. ערבבו בקערה קטנה עמילן תירס יחד עם כף של ציר ירקות, והניחו בצד.
  3. חממו שמן זית בתוך סיר בינוני על אש בינונית. כשהשמן מתחמם, הוסיפו ג'ינג'ר ושום ובשלו אותם במשך דקה אחת. הוסיפו 3 כוסות ציר ירקות וגרעיני תירס, ערבבו והביאו את הסיר לרתיחה. הנמיכו מעט את האש, הוסיפו את תערובת העמילן, ערבבו מידי פעם ובשלו במשך 7-5 דקות לערך.
  4. כבו את האש ותבלו את המרק עם מלח ופלפל. ערבבו באיטיות את המרק והוסיפו באותה העת את הביצים הטרופות. לאחר מכן הוסיפו את הבזיליקום וערבבו בעדינות. preperation
  5. צקו את המרק לקערות, קשטו כל מנה עם עירית ושומשום מטוגן, זלפו מעט שמן שומשום והגישו.
מקור: טובה ק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.