המתכון הפשוט הזה מומלץ במיוחד ולא צפוי בכלל. כל מי שתתנו לו לטעום מהלביבות שיצאו לכם מיד ירעיף עליכם מחמאות.
רכיבים ללביבות קישוא וגזר:
אופן הכנת לביבות קישוא וגזר:
-
גרדו את הגזרים והקישואים לקערה בעזרת פומפייה.
-
סחטו היטב את הגרידות.
-
הוסיפו את שאר המצרכים (למעט השמן) וערבבו היטב.
-
חממו את השמן במחבת.
-
סחטו את הבלילה מנוזלים על דופן הקערה בעזרת כף בלילה וצרו בעזרת 2 כפות לביבות דקות.
-
טגנו את הלביבות משני צדדיהן עד שהן משחימות קלות.
מקור: נעמה פ.