הכרישה היא ירק שרבים מתעלמים ממנו או משתמשים בו רק כתוספת למאכלים שונים, אך במתכון הקציצות הבא - הוא מככב! הירק הייחודי הזה, שנראה כמו אחיו הגדול של הבצל הירוק, הוא דל קלוריות ומסייע להפחית את הסיכון ללקות במחלות כרוניות, כמו סוכרת והשמנת יתר. בנוסף לכך, הכרישה מספקת לגופנו מנה הגונה של ויטמין C חיוני, כמו גם תרכובות טבעיות בשם פוליפנולים - נוגדי חמצון חזקים שנלחמים בנזקי הזמן. כדי שתוכלו ליהנות מהירק הבריא הזה מומלץ לנסות את הקציצות המסורתיות הללו, הבאות אלינו מן המטבח הבולגרי, ותוכלו להכינן ולאכול אותן בכל עת.