למטבחים רבים בעולם יש מנת בשר ברווז ייחודית משלהם, ובסרטון הבא תראו שילוב מושלם של המטבח הספרדי והסיני, אשר יוצר מנה שמתאימה לכל מי שרוצה להתפנק ממנה בשרית ביתית שמשביעה את התיאבון ומספקת את בלוטות הטעם.
רכיבים לתערובת 5 תבלינים:
אופן הכנת הבוריטו:
-
ערבבו את חתיכות חזה הברווז עם כף שמן, מלח, שום, רוטב סויה, סאקה ותערובת חמשת התבלינים. השרו את הכל במרינדה למשך חצי שעה.
-
שמנו מחבת יציקת ברזל בעזרת כף שמן וחממו אותה על אש בינונית. העבירו לתוכה את חתיכות חזה הברווז כשהחלק עם העור פונה למטה. בשלו עד שהעור משחים ונהיה פריך, כ-8-10 דקות לערך.
-
הפכו את חתיכות חזה הברווז והמשיכו לטגן.
-
העבירו את המחבת לתנור וצלו למשך 5 דקות נוספות. שימו עין על חתיכות חזה האווז ושימו לב שהעור לא נשרף.
-
הוציאו את המחבת מהתנור ותנו לחתיכות חזה הברווז להתקרר במשך 5 דקות לפני שתחתכו אותן.
-
כעת תכינו את הבוריטו: מרחו רוטב הויסין על הטורטייה, הניחו במרכזה אורז, חתיכות מחזה הברווז, מלפפון חתוך לרצועות ובצל ירוק. עטפו את הכל והגישו.
אופן הכנת התערובת 5 תבלינים:
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון או מכתש ועלי. וטיחנו דק
טיפ השף:
ניתן להמיר את חזה הברווז בחזה עוף/הודו.