header

מתכון לסלט עוף וסלרי

הסלט הבא הוא מנה מצוינת עבור מי שלא רואה סיבה לחכות עם הבשר עד למנה העיקרית. חתיכות העוף יעניקו לאורחים שלכם פתיח עסיסי ומעורר תאבון לארוחה, מבלי למלא אותם יתר על המידה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עוף וסלרי
רכיבים לסלט עוף וסלרי:
סלרי - 1 (בינוני)
עוף - 300 גר' (מבושל, ללא עור ועצמות)
תפוח עץ - 1 (קטן)
בצל - ½ (קטן)
שמיר - 1 כף (טרי, קצוץ)
שמן זית - 2 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
חרדל דיז'ון - 1 כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (טחון)
אופן הכנת הסלט עוף וסלרי:
  1. קילפו את הסלרי וחיתכו אותו לרצועות ארוכות.
  2. הרתיחו את הסלרי במים מומלחים במשך כ-5 דקות עד לריכוכו. סננו ואפשרו לרצועות הסלרי להתקרר.
  3. חיתכו את העוף לרצועות, העבירו לקערת סלט והוסיפו את הסלרי המבושל.
  4. קילפו את התפוח וגרדו אותו במגרדת לסלט.
  5. קצצו את הבצל, ערבבו יחד עם השמיר והוסיפו לקערה.
  6. ערבבו יחד את השמן, מיץ הלימון והחרדל בקערה נפרדת. תבלו במלח ופלפל.
  7. צקו את הרוטב על הסלט, ערבבו היטב ואפשרו לסלט המתובל להתקרר במקרר כ-30 דקות לפחות. preperation
  8. הניחו מעל הסלט עגבניות חתוכות והגישו.
מקור: יפעת ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.