אם אתם מתכננים אירוח, או סתם לפנק את הילדים בארוחת הערב הקרובה, כדאי מאוד שתכירו את מתכון סלט הביצים הבא. הטעם המיוחד והמרקם הנימוח, יוצרים חוויה קולינרית בלתי רגילה שתהפוך את המנה הזו למועדפת עליהם במיוחד.
מקור תמונה:
speechfoodie
רכיבים לסלט ביצים:
בצל - בצל שלם ומקולף במשקל של כ-200 גרם
אופן הכנת הסלט ביצים:
-
מלאו סיר בינוני במים והכניסו פנימה את חזה העוף, בשלו על אש גבוהה והביאו לרתיחה. בשלו עוד כ-20 דקות לאחר הרתיחה עד שהעוף מבושל ולאחר מכן הניחו לו להתקרר.
-
לאחר כ-10 דקות משלב הרתיחה, הכניסו את הבצל השלם לסיר עם חזה העוף והניחו לו להתרכך מעט, כ-10 דקות.
-
הוציאו את הבצל ושטפו מתחת למים קרים על מנת להעביר את המרירות, וקצצו אותו דק.
-
בזמן בישול העוף, הכינו חביתות על מחבת. טרפו ביצה אחת בצלוחית, תבלו במלח ופלפל וטגנו משני הצדדים. הוציאו לצלחת ועשו את אותה הפעולה עם 6 הביצים הנותרות.
-
לאחר צינון קל, גלגלו כל חביתה למעיין רולדה, חתכו לרצועות דקות והעבירו לקערה.
-
חתכו גם את חזה העוף לרצועות דקות והניחו בתוך הקערה יחד עם רצועות הביצים.
-
הוסיפו לקערה את התירס המסונן, מיונז ושפרו טעמים עם מלח ופלפל לפי טעמכם האישי.
-
הגישו קר.