header

מתכון לרוטב טריאקי

רוטב אסיאתי ומומלץ במיוחד לתבשילי עוף ואטריות.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב טריאקי
רכיבים לרוטב טריאקי:
רוטב סויה - ½ כוס
מים - ¼ כוס
יין אורז - 2 כפות (מתוק)
סוכר חום - ½1 כפות
סוכר לבן - ¼ כוס
שום - ½1 כפיות (כתוש)
ג'ינג'ר - ½1 כפיות (כתוש)
אופן הכנת הרוטב טריאקי:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בקערה קטנה.
  2. חממו את התערובת במחבת על אש בינונית, עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
  3. הניחו לרוטב להתקרר.
  4. רוטב הטריאקי ישאר טרי במשך 1-2 שבועות.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.