header

מתכון בריא לרוטב ג'ינג'ר, לימון ופרג

מלבד היותו בריא במיוחד, ג'ינג'ר או זנגביל מוסיף טעם ייחודי לכל מאכל, לרבות רטבים לסלטים. עם מעט פרג לתוספת פריכות וניחוח של תבלינים, תקבלו רוטב מיוחד שיתאים לכל סלט טרי שתכינו.
 
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון בריא לרוטב ג'ינג'ר, לימון ופרג מקור תמונה: thecafesucrefarine
רכיבים לרוטב:
מיץ לימון - 3 כפות (סחוט טרי)
דבש - 2 כפות
ג'ינג'ר - 1 כף (טרי טחון)
שמן זית - ½ כוס
זרעי פרג - ½1 כפיות
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לצנצנת זכוכית אטומה, נערו היטב, הוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך והגישו לצד סלט.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.