header

מתכון לחמאת קוקוס

חמאה זו היא מקור מעולה לסיבים, חומרים אנטי בקטריאליים וברזל, המינרל האחראי להובלת החמצן במערכת הדם שלנו אל האיברים. חמאת הקוקוס היא בעלת מרקם פחות רך מחמאת הבוטנים המסורתית, אך יש לה טעם מצוין שיתחבב במיוחד על אוהבי הקוקוס. אמנם הקוקוס אינו באמת אגוז, אבל טעמה של החמאה הזאת כל כך טוב שפשוט אי אפשר לוותר עליה!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחמאת קוקוס
רכיבים לחמאת קוקוס:
פתיתי קוקוס - 500 גר' (לא ממותק)
מלח - קורט
אופן הכנת החמאת קוקוס:
  1. הכניסו את שבבי הקוקוס לקערת מעבד המזון. הוסיפו קורט מלח והפעילו אותו.
  2. לאחר כמה דקות, כששבבי הקוקוס הופכים להיות נוזליים, עצרו את פעולת המכשיר, גרדו בעזרת מרית את החומר מהצדדים והחזירו אותו לאזור הלהבים.
  3. משך הפעולה יהיה בסך הכל בין 8-10 דקות. כאשר הקוקוס הופך להיות משחתי במקצת, הוציאו אותו מהמעבד ואחסנו אותו או הגישו.
  4. להמתקה ניתן להוסיף כפית תמצית וניל, קינמון, אבקת קקאו, מעט דבש או סירופ מייפל.
מקור: עידו קיסוס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.