הודות למתכון הבא תוכלו לפנק את משפחתכם ואת עצמכם במנה טעימה ופשוטה מאוד להכנה!
אופן הכנת הנודלס אבוקדו:
-
הכניסו את תכולת האבוקדו לבלנדר וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן הוסיפו מעט מיץ לימון כדי למנוע ממנו להשחים. תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
-
קלפו את המלפפון לרצועות דקות והניחו בתוך קערה. את ממרח האבוקדו צקו על רצועות המלפפון וערבבו היטב באמצעות ידיכם, כך שכל הרצועות ייספגו באבוקדו.
-
חלקו את נודלס המלפפונים והאבוקדו ל-2 צלחות, הוסיפו גבינת שמנת על כל מנה, הניחו מעליה את רצועות הסלמון המעושן, את הבצל ולבסוף את הצלפים והגישו.
מקור: טלי.ל