header

מתכון לנודלס אבוקדו וסלמון מעושן

הודות למתכון הבא תוכלו לפנק את משפחתכם ואת עצמכם במנה טעימה ופשוטה מאוד להכנה! 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לנודלס אבוקדו וסלמון מעושן
רכיבים לנודלס אבוקדו:
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
בצל - ¼ בצל (פרוס דק)
סלמון מעושן - 8 גר' (פרוס לרצועות דקות)
צלפים - 1 כף
גבינת שמנת - ¼ כוס
אופן הכנת הנודלס אבוקדו:
  1. הכניסו את תכולת האבוקדו לבלנדר וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן הוסיפו מעט מיץ לימון כדי למנוע ממנו להשחים. תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם.
  2. קלפו את המלפפון לרצועות דקות והניחו בתוך קערה. את ממרח האבוקדו צקו על רצועות המלפפון וערבבו היטב באמצעות ידיכם, כך שכל הרצועות ייספגו באבוקדו. preperation
  3. חלקו את נודלס המלפפונים והאבוקדו ל-2 צלחות, הוסיפו גבינת שמנת על כל מנה, הניחו מעליה את רצועות הסלמון המעושן, את הבצל ולבסוף את הצלפים והגישו.
מקור: טלי.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.