תוכלו להפתיע את כל המשפחה עם מנת פסטה מזינה וטעימה, כשרוטב דג הסלמון המעושן ישדרג את הארוחה. מעבר לכך, לא רק שהמנה נהדרת ובריאה היא גם פשוטה מאוד להכנה.
אופן הכנת הרוטב סלמון-שמנת:
-
הניחו מחבת על להבה בינונית, הוסיפו חמאה ובצל וטגנו אותו מעט.
-
לאחר מכן הוסיפו את הסלמון, הנמיכו את הלהבה לנמוכה וטגנו במשך 2 דקות נוספות.
-
הוסיפו בהדרגה את השמנת, וערבבו עד שתתקבל תערובת סמיכה.
-
הוסיפו את העגבנייה והפטרוזיליה, ערבבו מעט ותבלו על פי העדפתכם עם פלפל שחור.
-
צקו את הרוטב על הפסטה והגישו.
אופן הכנת הפסטה:
-
הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק