אם אתם אוהבים לאכול סלמון כדאי לכם לנסות את מנת הפתיחה הבאה, שמעניקה לגבינה ולמלפפונים שדרוג נהדר שקשה להפסיק לרצות ממנו עוד ועוד. נסו זאת בעצמכם ותראו שהמחמאות לא יפסיקו להגיע...
מקור תמונה:
cookinglife
אופן הכנת המעטפת סלמון:
-
מעכו את גבינת הקוטג' עם מזלג, הוסיפו חרדל וערבבו היטב.
-
קצצו את המלפפונים, כתשו את שן השום באמצעות סכין והוסיפו אותם לתערובת הקוטג'. הוסיפו פלפל ומלח לפי טעמכם וערבבו והיטב.
מקור תמונה:
abcooking
-
פזרו על משטח העבודה את פרוסות הסלמון המעושן.
-
מרחו כפית אחת מהמילוי על כל פרוסת סלמון, גלגלו אותה וסגרו עם קיסם. הכניסו למקרר למשך מספר דקות והגישו.
מקור: זאב.ע