להיות הורה משמע להתמודד עם המון אחריות ולחץ. בבוקר, אחרי שמכינים את הילדים לבית הספר ודואגים להכין להם כריך מזין שיאכלו בארוחת הצהריים, אנו ממהרים לעבודה ושוכחים לנשנש משהו קטן בעצמנו. במצבים כאלה תוכלו להכין לעצמכם את המנה המזינה והמהירה הזו.
אופן הכנת האבוקדו וסלמון:
-
טגנו קלות את רצועות הסלמון, ולאחר מכן תנו לו להתקרר, חתכו לריבועים קטנים והניחו בצד.
-
חתכו את האבוקדו לחצאים והוציאו את הגלעין, בדקו שיש מספיק מקום בכל חצי לביצים.
-
שברו את הביצה וצקו את תכולתה לשקע במרכזו של האבוקדו.
-
פזרו מעל האבוקדו והביצה את ריבועי הסלמון שחתכתם ופזרו מלח ופלפל לפי הטעם (לא חובה).
-
הכניסו את האבוקדו לתבנית אפייה ובשלו בחום של 200° מעלות למשך כ-15 דקות, וזהו הכל מוכן. שיהיה לכם בתיאבון ויום מוצלח!
מקור: אבי מורנו