header

מתכון לסלמון ברוטב אסייתי

כמות האוכל השומני והמזיק שסביבנו היא עצומה, והמתכון הבא מיועד לאלו המעוניינים לשפר את הרגלי האכילה שלהם ושל אהוביהם מבלי להשתגע. המתכון הזה גם מתאים במיוחד למפגש רומנטי או לארוחה זוגית בסוף היום.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלמון ברוטב אסייתי
רכיבים לסלמון ברוטב הויסין:
סירופ מייפל - 2 כפות
רוטב הויסין - 3 כפות (רוטב שחור)
מלח - לפי הטעם (אפשרי אך לא חובה)
פלפל שחור - לפי הטעם (אפשרי אך לא חובה)
אופן הכנת הסלמון ברוטב הויסין:
  1. ערבבו את המייפל עם רוטב ההויסין.
  2. הכניסו את הסלמון ואת תערובת הרטבים לתוך שקית פלסטיק ותנו לטעמים להשתלב במשך כשעה.
  3. הוציאו את הדג מהשקית, הניחו על נייר אפייה, פזרו מלח ופלפל אם תרצו, וכסו אותו עם נייר כסף.
  4. אפו את הדג בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-20 דקות, והנה לפניכם סלמון בניחוח אסייתי.
מקור: אבי מורנו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.