כמות האוכל השומני והמזיק שסביבנו היא עצומה, והמתכון הבא מיועד לאלו המעוניינים לשפר את הרגלי האכילה שלהם ושל אהוביהם מבלי להשתגע. המתכון הזה גם מתאים במיוחד למפגש רומנטי או לארוחה זוגית בסוף היום.
רכיבים לסלמון ברוטב הויסין:
אופן הכנת הסלמון ברוטב הויסין:
-
ערבבו את המייפל עם רוטב ההויסין.
-
הכניסו את הסלמון ואת תערובת הרטבים לתוך שקית פלסטיק ותנו לטעמים להשתלב במשך כשעה.
-
הוציאו את הדג מהשקית, הניחו על נייר אפייה, פזרו מלח ופלפל אם תרצו, וכסו אותו עם נייר כסף.
-
אפו את הדג בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-20 דקות, והנה לפניכם סלמון בניחוח אסייתי.
מקור: אבי מורנו