סלט מהווה מנה מצוינת כתוספת לארוחת צהריים, אך בפניי עצמו הוא לא תמיד משביע. במתכון הבא ישנה תוספת של סלמון עתיר בחלבונים וקינואה טעימה שגדושה בפחמימות מורכבות שמתפרקות לאט ויוצרת מנה מיוחדת שתככב בארוחות הצהריים שלכם.
מקור תמונה:
asassyspoon
רכיבים לסלט סלמון וקינואה:
אופן הכנת סלט סלמון וקינואה:
-
הכניסו לקערה בינונית את קוביות הסלמון יחד עם בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ופלפל, וערבבו היטב.
-
חממו את השמן לטיגון על מחבת נון סטיק ועל להבה בינונית-גבוהה, הכניסו לתוכה את קוביות הסלמון וטגנו כ-4 דקות, או עד להשחמה.
-
הכניסו את הירקות העליים לקופסה, הניחו מעליהם את הקינואה וקוביות הסלמון והכניסו למקרר. לפני האכילה, הוסיפו לסלט את הרוטב הבלסמי, ערבבו ואכלו בתיאבון.
אופן הכנת רוטב בלסמי:
-
ערבבו היטב את הרכיבים בקערה ושמרו בצנצנת/קופסה אטומה עד לארוחה.